För dig som konsult

Efterfrågan av interimskonsulter växer och därför är det viktigt för dig som konsult att hitta rätt samarbetspartners som förstår dig och din kompetens för att kunna matcha dig mot relevanta uppdrag. Vi vill vara din primära samarbetspartner när det kommer till att hitta rätt uppdrag för just dig. Vi ser idag med stolthet på vårt nätverk och arbetar kontinuerligt med att värna det på bästa sätt. 

Vi tror på långsiktiga relationer och för att vårda och utveckla vårt nätverk tror vi på tydliga, öppna och professionella dialoger. Innan vi inleder ett eventuellt samarbete kommer vi att vilja träffa dig på ett personligt möte för att på bästa sätt förstå vilka typer av uppdrag som intresserar och utvecklar just dig. 

Är du idag underkonsult eller går i tankar att bli underkonsult och vi inte tidigare har haft kontakt? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Interfi och registrera din profil.

Konsult via Interfi

Interfi arbetar uteslutande med förmedling av underkonsulter på specialist-och chefsnivå inom ekonomi. Det innebär att du som underkonsult via Interfi går via ditt eget bolag. Om du som konsult idag inte har ett eget bolag finns även möjligheten att vara anställd för ett specifikt uppdrag. Om du har funderingar kring skillnader eller vilken lösning som passar bäst för dig är du varmt välkommen att höra av dig.

Vi tror på tydlighet, öppenhet och professionalism. Därför tror vi att det är viktigt att diskutera förväntansbilden tidigt i de uppdrag som vi förmedlar. Som underkonsult representerar du både dig själv och Interfi när du är ute på uppdrag och det är därför viktigt att det finns rätt förutsättningar.

Under ditt uppdrag kommer vi att hålla en tät dialog med dig som konsult med regelbundna avstämningar. Detta för att säkerställa uppdragets utformning och/eller eventuella utmaningar för att finnas där som en konsultativ part.

Vi tror på ständig utveckling för dig som underkonsult. Därför har vi en ständig dialog med kunden under uppdraget och efter avslutat uppdrag för att kunna ge positiv och konstruktiv feedback kring ditt utförande.

Kommunikation kring våra uppdrag

Flertalet av våra uppdrag utannonseras inte, utan vi tillsätter de allra flesta genom vårt befintliga nätverk. Därför arbetar vi kontinuerligt med att hålla kontakt med dig som konsult för att diskutera nuvarande utmaningar, nuvarande tillgänglighet och framtid. Du som konsult får mer än gärna kontakta oss gällande din nuvarande situation, vart du befinner dig och när du blir tillgänglig. Detta för att öka möjligheten att bli kontaktad och involverad i de mest aktuella uppdragen.

De uppdrag som är publika annonseras via Interfi’s Linkedin. Följ oss därför gärna på Linkedin för att hålla dig uppdaterad kring våra uppdrag.

Nybrogatan 34
114 39 Stockholm
info@interfi.se
Org.nr: 559214-7317