Konsult

Att arbeta som konsult kan vara spännande och utvecklande, men samtidigt utmanande. Som konsult kan du få möjligheten att testa på nya bolag, arbetsuppgifter och roller. Vi vill vara din primära samarbetspartner när det kommer till att hitta rätt uppdrag för just dig! För att skapa en långsiktig relation med dig som konsult är ömsesidig transparent dialog, professionalism och engagemang en förutsättning. Då flertalet av våra uppdrag inte utannonseras, samt tillsätts av befintligt nätverk, ser vi gärna att du kontaktar oss för ett personligt möte där vi får möjligheten att lära känna varandra.

För dig som är konsult via Interfi:

● Som underkonsult via Interfi går du via ditt eget bolag, antingen genom ett aktiebolag eller enskild firma. Möjligheten att bli anställd för uppdraget finns självklart också. Om du har funderingar kring vilken lösning som passar bäst för dig så är du välkommen att höra av dig till oss på Interfi.

● Det finns många fördelar med att vara interimskonsult, du är ditt egna varumärke och representerar både dig själv och Interfi när du är ute på uppdrag. Det är därför viktigt att du tar dig an uppdrag där du kan möta de förväntningar som finns.

● Under ditt uppdrag kommer Interfi hålla en tät dialog med dig som konsult med regelbundna avstämningar. Detta för att säkerställa att du trivs i ditt uppdrag, samt att vid eventuella utmaningar finnas som bollplank.

● Vi tror på ständig utveckling, både för dig som individ men också för oss som företag. För att kunna förbättras till framtida samarbeten avslutas varje uppdrag med en summering där positiv och konstruktiv feedback ges. Både från kund med även från dig som konsult till oss på Interfi.

Kommunikation genom oss på Interfi:

● På dagens konsultmarknad är ofta snabbhet en nyckel. Eftersom flertalet av våra uppdrag inte utannonseras, samt tillsätts av befintligt nätverk, ser vi gärna att du kontaktar oss snarast för ett personligt möte där vi får möjligheten att lära känna varandra.

● Du får mer än gärna hålla oss uppdaterade vart du befinner dig och när du blir tillgänglig för nya uppdrag. Genom detta skapar du möjligheten att lättare bli kontaktad och involverad i de mest aktuella uppdragen.

● De uppdrag som är publika annonseras antingen via Interfi’s hemsida eller Linkedin. Missa därför inte att följa oss på Linkedin för att hålla dig uppdaterad kring våra uppdrag.

Interfi förmedlar kvalificerade ekonomikonsulter i Stockholmsregionen

Nybrogatan 34
114 39 Stockholm
info@interfi.se
Org.nr: 559214-7317

Per Lundgren
per.lundgren@interfi.se
073-732 40 99

Anton Karlsson
anton.karlsson@interfi.se
073-541 19 60

Viktor Lager
viktor.lager@interfi.se
076-791 35 79

Fanny Wilgodt
fanny.wilgodt@interfi.se
076-100 77 63